"Se, jolla on sydäntä, tulee toimeen huonommallakin päällä"
J.Parkkinen

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Ihana, ihana viikonloppu!!


Jäätelökakku




Aivan ihana viikonloppu takana! Perjantaina meille tuli uusi vaihto-oppilas, tällä kertaa Saksalainen tyttö ensi kevääseen saakka. Tiedän tiedän!! Aika moni miettii nyt, että miten ihmeessä jaksan? No, miten nuoria jaksetaan??  Ihan normaalisti,  normaalia perhe-elämää, koulua, harrastuksia, kotitöitä. Yksi käsipari lisää auttamaan minua. Katamme vain pöytään yhden lautasen lisää, niitä lisälautasia on jo pitkin kesää katettu muutenkin isojen poikien tyttöystäville.


Glut päärynäkakku

Tänään vietimme ihanan kesäillan juhlimalla nuorimmaisen syntymäpäiviä. Kerrankin oli aikaa rupatella lähes kaikkien vieraideen kanssa. Yleensä meillä on tupa niin täynnä vieraita, etten kerkiä juttelemaan juuri kenenkään kanssa ja olen aivan näännyksissä. Nyt vain väsyttää turkasesti. Halusin ennen nukkumaan menoa päivitää blogini iloisilla kuulumisilla - kerrankin.


Tein juhliin gluteenittomia kakkuja muutaman, kaikki loput herkut kaivoin pakkasesta. Jämiä kesän rippijuhlista. Minusta on aina todella  hauska tehdä erikoisruokavaliota noudattaville kakkuja ja keksejä. Nykyään joudun keskittymään enemmän, jos en keskity kunnolla käy kuten yhdelle gluteenittomalle mutakakulla, jonka leivitin vahingossa tavallisilla korppujauhoilla. Se ei sitten ollut enää gluteeniton,eikä saanut oranssia GLUT lippua pintaansa. Ennen ei tarvinnut pinnistellä ja ajaa ihmisiä pois keittiöstä niin kuin nykyään.

"Nyt äiti leipoo gluteenitonta kakkua, en voi puhua, nyt keittiö tyhjäksi.."

Tosi surullista miten ihminen voi muuttua muutaman sekunnin seurauksena.

Nuorimmainen on aivan onnessaan Star Wars herätyskellosta, hupparista &massista (oli toivonut teinien tapaan massia...voi apua) ja hän hihkui, kun sai lapun, jossa luki, että huone on varattu Hotelli Mummulasta!  Lapussa luki myös lupaus teatterista, mutta se jäi aivan kakkoseksi Hotelli Mummulan varauksen johdostaa.

Glut. raparperimansikka piirakka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti